Over TNAV

Wie is TNAV ?

Het Vlaams Netwerk Watertechnologie is opgericht op 1 januari 2003, met de steun van het toenmalige IWT-Vlaanderen (nu Agentschap Innoveren & Ondernemen) en verwelkomt alle bedrijven die direct of indirect (bijvoorbeeld als leverancier of ingenieursbureau) met watertechnologie te maken hebben.

Het beoogt de versteviging van de concurrentiekracht van de leden-bedrijven door middel van innovatie, en moedigt de leden ook aan te innoveren. Het begeleidt ook de subsidieaanvragen van afzonderlijke bedrijven voor innnovatie. TNAV is zelf met zijn leden actief betrokken bij diverse onderzoeksprojecten en streeft samenwerking met andere organisaties na waar dit maar mogelijk is. Voorts doet het aan technologie-wacht.

Van bijzonder belang zijn ook de buitengewone leden, dit zijn voornamelijk onderzoekscentra (universitaire laboratoria, hogescholen, het VITO): het is maar met hun hulp dat de "Flow of Technology" - dat is de TNAV-baseline- een feit wordt. Dit culmineert elk jaar in het Academia Meets Industry-evenement.

Vandaag telt TNAV meer dan 90 leden, waarvan meer dan 70 bedrjiven en meer dan 20 kenniscentra.

Nieuws