Nieuws

13 september 2018 - TNAV bestaat 15 jaar!

TNAV bestaat 15 jaar en dat willen we niet onopgemerkt voorbij laten gaan!
Bovendien ronden we in september het project IntelSens af, waarbij we advies gaven aan bedrijven over hoe zij hun waterzuivering kunnen optimaliseren via de procesintegratie van online metingen.

Reden genoeg dus om u op donderdag 13 september vanaf de namiddag uit te nodigen in de Ghelamco Arena in Gent!


De uitnodiging met het programma en alle praktische informatie vindt u hier
Inschrijven is gratis* voor leden en eindgebruikers van IntelSens en kan door een mailtje te sturen naar riet.cornelissen@tnav.be.

We hopen om zowel de leden van TNAV als de eindgebruikers die deelnamen aan het project IntelSens te mogen verwelkomen, zodat we samen de aftrap kunnen geven van een nieuwe start voor TNAV!

Wat staat er juist op het programma?
15.30u Ontvangst met koffie

16.00u Welkomstwoordje
            Paul Ockier - manager TNAV

16.05u Twee jaar IntelSens - Wat kunnen we besluiten?
             Riet Cornelissen en Tim Van Dyck - TNAV
De voorbije twee jaar doorkruiste het IntelSens-team heel Vlaanderen om meer dan 100 bedrijven advies te geven over de procesintegratie van online metingen in hun waterzuivering. Hoever staat het nu met het gebruik van die online meetapparatuur? En wat zorgt ervoor dat deze nog niet alomtegenwoordig is in de bestaande industriële waterzuiveringen? We delen graag onze ervaringen!

16.30u Case IMOG - Online metingen maken het verschil!
           
Steven Deryckere - IMOG en Stijn Van Hulle - UGent         
IMOG ging met het advies van IntelSens aan de slag. Het bedrijf optimaliseerde de verwijdering van stikstof via de implementatie van een zuurstof- en redoxregeling. Men slaagde er zo in om het energieverbruik te reduceren met maar liefst 60% en ook het verbruik van koolstofbron sterk te verminderen!

16.50u Project KO-Water - Denkt u al na over efficiënter watergebruik?
            Marc Feyaerts - TNAV
TNAV start in oktober met een nieuw project! Het project 'Kosten-efficiënt Opwaarderen van Waterbronnen in de procesindustrie' zal de komende twee jaar eindgebruikers informeren, activeren en ondersteunen in het efficiënt aanmaken van proceswater en het hergebruiken van effluent.

17.00u 15 jaar TNAV - Een terugblik
            Paul Ockier - manager TNAV

17.15u Een nieuw begin
     
      Raf Dewil - voorzitter TNAV

17.30u Rondleiding door het stadion

18.30u Walking dinner

 

* Kernleden krijgen drie gratis toegangskaarten per bedrijf, gewone leden twee en kennisinstellingen één. Eindgebruikers van IntelSens krijgen ook één gratis toegang per bedrijf. Aan bijkomende deelnemers en niet-leden wordt een inschrijvingsprijs van 50 euro excl. btw gevraagd.

www.tnav.be maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen gaat u expliciet akkoord met het gebruik van deze cookies.